info@lcplatotak.se
073 721 02 11

Om Oss.

Takläggning och takrenovering Stockholm

LC Plåt och Tak är ett seriöst företag som eftersträvar att alltid lämna bra jobb och nöjda kunder. Vi skapar hållbara lösningar för allt inom takläggning och takrenovering. Kunnig personal och god korrespondens gör att vi klarar av att göra allt inom takunderhåll och takarbeten för alla typer av tak inom Stockholm.

Vår verksamhet inriktar sig främst mot företag och bostadsföreningar. Vi utför även takläggning och takrenovering för privatpersoner i Stockholm. Vårt främsta mål är att leverera kvalitet och det gör vi genom att löpande utbilda våra takläggare och använda kvalitetsmaterial. Vi lämnar alltid minst 10 års garanti på takläggning.

Kommentarer från tidigare kunder

Bytet av taket på vårt hus fungerade perfekt. Arbetet genomfördes helt enligt plan och det var rent och snyggt på tomten under hela genomförandet. Trevlig och kunnig personal.

Daniel B

Kund

Vi anlitade LC Plåt och Tak för inköp och montage av takstege, bygga och väggstege samt montering av nockband på vår fastighet. Mycket bra bemötande från början till slut. Klara besked och tydlig offert. Bra kundbemötande och vi kommer definitivt att anlita de fortsättningsvis vid behov.

Per-erik E

Kund

Jättebra bemötande vid första kontakt när vi ville ha in anbud gällande omläggning av vårt yttertak. Vi valde sedan LC Plåt och Tak som leverantör och de gjorde ett alldeles utmärkt jobb med trevlig personal. Vi har återkommit till LC Plåt och Tak vid två ytterligare tillfällen för att låta dom göra jobb på taket, byte av takluckor och montering av takstegar.

Alexander H

Kund

Våra medarbetare

Lukasz Cwikla

VD

Krzysztof Niemiec

Takläggare

behöver du hjälp med takläggning eller takrenovering?

Vi erbjuder certifierade arbeten till högsta kvalitet! Bra priser & service.