info@lcplatotak.se
073 721 02 11

Takservice.

LC Plåt och tak

Takläggare Stockholm

När du väljer takläggare är det viktigt att du ser till att anlita en takläggare med god erfarenhet och kunnig personal. LC Plåt och tak har som mål att alltid leverera högsta kvalitet på alla våra tjänster, så som takläggning, takrenovering, lägga plåttak mm.

  1. Takläggning Stockholm
  2. LC Plåt och tak Stockholm är ett kunnigt och seriöst takläggningsföretag som eftersträvar att alltid utföra bra jobb och lämna nöjda kunder. Vi skapar hållbara lösningar för allt inom takläggning och takrenovering i Stockholm. Kunnig personal och god korrespondens gör att vi klarar av att göra allt inom takunderhåll och takarbeten för alla typer av tak inom Stockholm.

  3. Takrenovering
  4. Att underhålla din fastighet med regelbunden takrenovering är viktigt för att bibehålla en frisk och välmående fastighet. Risken vid dåligt underhåll av tak är bland annat vattenskador och mögel som kan bli riktigt stora. och ibland faktiskt helt onödiga utgifter. Vi på LC Plåt och tak Stockholm hjälper dig med takrenovering och ser till att ditt hus håller sig friskt och vackert i många år framöver. Självklart hjälper vi även annat än takrenovering, du kan anlita oss för annat takunderhåll så som taksäkerhet.

Bostadsrättsförening

Vi kan erbjuda Er attraktiva serviceavtal avseende takunderhåll. Vi tar ansvaret för taket och försäkrar er en stabil och hållbar tak för en lång tid framöver. Våra takläggare är certifierade och gör det mesta inom takarbeten och hjälper gärna till när det behövs. Vi kan hjälpa Er med montering av hängrännor, stuprör, rensning och rengöring av takavvattning. Takrenoveringar såsom takläggning, takmålning, taksäkehet såsom takbryggor, takstegen, takräcken och mycket mer. Vår primära uppgift är att förlänga Ert taks liv så mycket som möjligt.

 

KONTAKTA OSS

Företag

Vi finns för att erbjuda Er förmånliga tjänster inom takläggning och takrenovering. Det kan vara så att ni har för mycket att göra, eller kanske inte riktigt jobbar med takarbeten, då kan ni räkna med oss. Vår primära uppgift är att ge era kunder bra resultat på samtliga takarbeten och representera ert företag professionellt. Vi tar givetvis totalansvaret för de takarbeten som vi utför för Ert företag.

 

 

 

KONTAKTA OSS

Privatpersoner

Ditt tak är den viktigaste delen av huset och som får mest stryk av vädrets påfrestningar. Därför är det viktigt med god underhållsarbete och i rätt tid. Bristfällig takläggning kan ge mycket besvär, därför krävs det erfarenhet och strävan för hög kvalitet. LC Plåt och tak Stockholm har tillgång till välmeriterade takläggare. Vi hjälper med att lägga plåttak, tegeltak, papptak, schingeltak och skiffertak till attraktiva priser. Vi målar tak samt monterar takkavvatning och taksäkerhet. Dessutom har ni möjlighet att dra av 30 % av arbetskostnaden med ROT-avdrag.

KONTAKTA OSS

Vi erbjuder

Pappläggning

Pappläggning ger enkel, snabb och kostnadseffektiv taktäckning vid såväl nyproduktion som renovering. Vi erbjuder tätskiktsgarantier upp till 10 år. Vi har duktiga pappläggare som gärna hjälper Er. Kontakta oss på JF Takläggare för kostnadsfri takbesiktning och offert. Samtliga av våra pappläggare har brandsskyddscertifikat och mångårig erfarenhet av pappläggning. Vi utför pappläggning och andra takarbeten till dig i Stockholm med omnejd.

Plåtarbeten

Plåttak är ett vackert hantverk som håller många decenier med rätt behandling. Vi samarbetar med duktiga och erfarna plåtslagare som gör det mesta inom plåtarbeten i Stockholm. Bandtäckning, mönstertäckning, våra takläggare arbetar även med korrigerad plåt som TRP, koppar, aluzink och rostfritt. Om ni behöver behöver hjälp med plåtarbeten i Stockholm är ni välkomna att ringa eller maila för offert. Vi utför plåtarbeten och andra takarbeten till dig i Stockholm med omnejd.

 

Tegeltak

Det är viktigt att underhålla taken i tid. Bristfällig takläggning kan leda till fuktskador, mögel, skadad spont, takstolar. Då blir ingreppen alltid mer omfattande och därmed mer kostsamma.

Taksäkerhet

Att montera taksäkerhet ger dig många fördelar och kostnadsreduktioner. Vid underhållsarbeten eller andra takarbeten kan arbetarna känna sig säkrare där takstegen och gångbryggor är rätt monterade.

Takmålning

Att underhålla ditt tak är viktigt för att undvika rostskador och läckageskador som i slutändan behöver dyra åtgärder, takmålning är oftast den bästa lösningen. Vi brukar rekommendera takmålning vart åttonde år för att få en hållbar och tåligt tak.

Behöver du hjälp med takläggning eller takrenovering?

Vi erbjuder certifierade arbeten till högsta kvalitet! Bra priser & service.